Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Κάτι μας έκρυψαν για το κοινωνικό μέρισμα......

Κοινότητα - Επικοινωνία katohika@gmail.com

 


ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

CALL ME RICK
ΥΛΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
ΨΥΧΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Home / CALL ME RICK / featured / Κάτι μας έκρυψαν για το κοινωνικό μέρισμα
Κάτι μας έκρυψαν για το κοινωνικό μέρισμα
CALL ME RICK featured

16.12.2017 5.49
Τα τελευταία κυβερνητικά επιδόματα, ίσως είναι μια από τις μεγαλύτερες απάτες στην σύγχρονη ιστορία και αυτό γιατί όπως πολύ σωστά είπαν μερικοί υγείες σκεπτόμενοι συγκρατούμενοι μας, τα χρήματα για τα χριστουγεννιάτικα δωράκια-επιδόματα-κοιν.μερίσματα, είναι χρήματα που πήραν από τους παραλίγο φτωχούς και τα μοίρασαν στους πολύ φτωχούς..Κατά την γνώμη μου πάντα, είναι η μεγαλύτερη παγίδα για το 2017 που φεύγει και μια από τις μεγαλύτερες όλων των εποχών.Σύμφωνα με τα στοιχεία, στο πρόγραμμα συμμετείχαν κοντά στα 2.000.000 πολίτες.
Περίπου το ¼ της χώρας!

Αυτό είναι στενάχωρο εν έτη 2017, την ώρα μάλιστα που οι πολιτικοί αρλεκίνοι μας λένε ότι ευτυχώς βγαίνουμε από την κρίση, όταν ετοιμάζονται με το νέο έτος να κατασχέσουν και τα ζωτικά μας όργανα για 500 ευρώ, την ώρα που η χώρα έχει καταντήσει ένα σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής φτωχών. Σε μια τέτοια κατάσταση, που επικρατεί η πεινά και βασιλεύει η δυστυχία, ό κάθε κακόβουλος τυχοδιώκτης μπορεί να κάνει ότι θέλει, να περάσει όποιο νόμο θέλει, εις βάρος όλων μας, ακόμη και με την συγκατάθεση μας!
Όταν είσαι απελπισμένος, μπορείς να δεχτείς κάτι που πιο πριν η συνειδησιακή σου άμυνα ίσως να μην το επέτρεπε, το γνωρίζουν καλά, όποτε εδώ και λίγο διάστημα κάμπτουν τις όποιες αντιστάσεις μας, έστω της κρίσιμης μάζας, όπως φαίνεται για αρχή τους αρκεί και αφού τι κάμψουν, θα δώσουν ένα βοήθημα, τη θηλιά τυλιγμένη σε ένα όμορφο περιτύλιγμα, όπως είναι το κοινωνικό μέρισμα και το βοήθημα και μας λένε πάρτο.
Αυτά τα δύο επιδόματα προφανώς και τα έδωσαν με την σύμφωνη γνώμη των δανειστών. Αυτά τα δύο τα έσπειραν τώρα για να θερίσουν μετά.Αυτά τα δύο και όσα άλλα έκτακτα βοηθήματα έρθουν στο μέλλον, είναι η παγίδα των δικαιούχων, διότι όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, εάν προλάβει να έρθει, οι δικαιούχοι δεν θα δίνουν τον ΑΜΚΑ τους ή το ΑΦΜ τους……θα δίνουν έναν αριθμό που θα εμπεριέχει όλους τους άλλους αριθμούς, πιθανός με τη μορφή της κάρτας του πολίτη, όποτε, όσοι δεν την έχουν θα δικαιούνται μεν το βοήθημα, αλλά δεν θα μπορούν να το εισπράξουν.Αυτή τη στιγμή γλυκαίνουν τους δικαιούχους, που ο αριθμός τους είναι ντροπή για μια υποτίθεται «ευρωπαϊκή χώρα» , έτσι ώστε να τους εθίσουν -εξοικειώσουν με την ηλεκτρονική διαδικασία και διακυβέρνηση και μετά, όταν έρθει η κάρτα «όλα σε ένα», οι δικαιούχοι να αναγκαστούν να την προμηθευτούν, ώστε να μη χάσουν το επίδομα ή το έκτακτο βοήθημα.

Δεν αποδέχεσαι το κοινωνικό μέρισμα, όπως μας ενημερώνει το αγαπητό ηλεκτρονικό σύστημα στη φωτογραφία.…όχι!
Αποδέχεσαι την διαδικασία και αυτό δεν είναι και τόσο καλό και αγαθό όπως κάποιοι νομίζουν….Αποδέχεσαι την ηλεκτρονική αυτή διαδικασία, που η ίδια αυτή ηλεκτρονική διαδικασία την ώρα που θα σου δίνει το βοήθημα, θα σου κατάσχει το σπίτι για χρέη σε τράπεζες, εφορία, ταμεία, σε ένα λεπτό, απρόσωπα, όπως απρόσωπο είναι όλο αυτό το σύστημα.
Ο μελλοντικός αυτός εκβιασμός, φυτεύτηκε στο χθες, όπως και πολλά άλλα παράξενα που βλέπουμε τριγύρω μας, πράγμα που ομολογεί ότι η χώρα συμμετέχει σε ένα άρτιο και καλά οργανωμένο(μέχρι ώρας) σχέδιο, που πλησιάζει με βεβαιότητα στην πλήρη εφαρμογή του.


Απλά γίνεται σταδιακά και σιωπηλά, ώστε να το καταλαβαίνουν όσο γίνετε λιγότεροι, αφού αργότερα τους σταμπάρει η κοινή γνώμη σαν γραφικούς, κλπ.
Το επίδομα θα το πάρεις, αλλά να είσαι συνειδητοποιημένος και προσεκτικός, ο τζόγος εθίζει.
Θα μείνω στο logo του κοινωνικού μερίσματος.

Μια καρδία….μια κούπα θα λέγαμε της τράπουλας, μιας και είναι ημέρες γιορτινές….χρώματος κόκκινο, ανάμεσα σε δύο χέρια ένα μπλε και ένα πράσινο….καi προχθές μια πρόταση….”Με το κοινωνικό μέρισμα ξεκίνησε η ψηφιακή μετάβαση της χώρας μας”
Κόκκινος είναι και ο «φύλακας»PHYLAX (ή Red dragon) του Π. Φαλήρου, που στήνεται λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, επικυρώνοντας την ψηφιακή μετάβαση της χώρας και συμπίπτει με αυτή.Για ορισμένους είναι ένας καλλιτεχνικός οίστρος, ή μια ιδέα μετά από δηλητηρίαση του καλλιτέχνη…ή ένα αριστούργημα της σύγχρονης τέχνης και κουλτούρας. Ο κάθένας μπορεί και έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει..Απλά να σημειώσουμε για την ιστορία, ότι σε κάποιους αρχαίους πολιτισμούς, κάτι τέτοια σύμβολα τα θεωρούσαν Θεούς, παρομοίως είχαν φτερά και κεφάλι πουλιού, σώμα ανθρώπινο και θυσίαζαν ανθρώπους στα πόδια τους.
Έστηναν αυτό το άγαλμα, τον προστάτη τους, τον «φύλακα» τους και μετά τελούσαν μια θυσία ανθρώπινη, στο όνομα του, μια κίνηση αφιερωμένη στο εκάστοτε “άψυχο” άγαλμα.

Δεν «κοκκινίζει» μόνο το Π. Φάληρο, αλλά ολόκληρη η χώρα, μια μικρή ιδέα έχουμε κάθε μέρα στους τίτλους των ειδήσεων.Ταπεινή άποψη… καλό θα ήταν φέτος τις γιορτές, να ζήσουμε έστω και λίγο από την πραγματική σημασία των Χριστουγέννων, αυτήν που μας προτείνει η αλάνθαστη ελληνική γλώσσα.Η χώρα, το επαναλαμβάνουμε, κοκκινίζει…όπως κόκκινες είναι και δυο ημέρες, κοντά στα Χριστούγεννα.
call me Rick

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου