Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Πόσα αδικήματα διαπράττει καθημερινά ο υπουργός Μουζάλας κύριε Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης;;;


Ο Μουζάλας έχει βάλει σκοπό να καταστρέψει το 3ο μεγαλύτερο νησί του Αιγαίου. Λειτουργεί, ΟΧΙ ως υπουργός αλλά ως αντιπρόσωπος συγκεκριμένων ΜΚΟ. Η ΦΩΤΟ που βλέπετε τραβήχτηκε σήμερα πριν λίγο και δείχνει ένα καράβι φορτωμένο με οικίσκους στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Στον καταπέλτη του καραβιού έχουν παρκάρει φορτηγά του Δήμου προφανώς γιατί για άλλη μια φορά η αστεία κυβέρνηση αποφάσισε χωρίς να ρωτήσει κανέναν!


Και τι έχει αποφασίσει;;; Να μετατρέψει το νησί σε αποθήκη μεταναστών και λαθρομεταναστών μιας και οι πρόσφυγες έχουν φύγει προ πολλού!
Ετσι, κάνει το παν για να εγκαταστήσει ΜΟΝΙΜΑ στο νησί με το έτσι θέλω 20.000 παράνομους μετανάστες !
Προφανώς δημιουργεί σε μια πόλη 37.000 κατοίκων μια τεράστια … φυλακή 20.000 παράνομων από όλα τα μήκη και πλάτη της γης!
Κύριε Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, έχετε υπ’όψιν ΠΟΣΑ αδικήματα διαπράττει ο Υπουργός Μουζάλας; Είπε κανείς ότι οι υπουργοί είναι στο απυρόβλητο; Το ότι «προστατεύεται» από τον επαίσχυντο νόμο περί “ευθύνης υπουργών” (3126/2003) δεν σας δένει τα χέρια! Υπάρχει πάντα σε ισχύ το Ελληνικό Σύνταγμα!
Το οποίο με την διάταξη του άρθρου 4 παράγραφος 1 αναφέρει ξεκάθαρα ότι: «oι Ελληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου». Σαφώς λοιπόν ο νόμος αυτός δεν προστατεύει τον υπουργό Μουζάλα γιατί καθιερώνει διαφορετικούς όρους και προϋποθέσεις για την ποινική ευθύνη υπουργών και υφυπουργών σε σχέση με την ποινική ευθύνη των υπολοίπων Ελλήνων. Και σαφώς τον καθιστά υπεύθυνο για τα θύματα ανάμεσα στους μετανάστες! Για το γεγονός ότι «παστώνει» στην κυριολεξία σε στρατόπεδα χιλιάδες ψυχές δεν αποτελεί ένα σύγχρονο κολαστήριο;
Φυσικά, εκτός του Μουζάλα, υπάρχουν κι άλλοι κάτω από αυτόν που ΔΕΝ είναι υπουργοί κι απλά εκτελούν τις εντολές του!! Καπετάνιοι, οδηγοί, υπάλληλοι ΜΚΟ κι ένα σωρό άλλοι τους οποίους μπορείτε να τους συλλάβετε με μια και μόνο λέξη σας κύριε Εισαγγελέα!
Κύριε Εισαγγελέα, πόσο ακόμα θα χαϊδεύουμε έναν τέτοιο υπουργό και δεν θα λέμε την αλήθεια στον κόσμο; Επειδή υπέστη επικοινωνιακή ήττα με όσα έγιναν στην Ειδομένη (και αλλού) αποφάσισε να τους «κλειδαμπαρώσει» σε ένα νησί για να συνεχίσουν να οικονομούν διάφοροι, οι οποίοι με πρόσχημα την λέξη «ανθρωπισμός» φουσκώνουν καθημερινά τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς;;;
Κύριε Εισαγγελέα, σας υπενθυμίζω ότι ακόμη και η αστεία αυτή κυβέρνηση είχε πει ότι οι παράνομοι μετανάστες θα διασπαρθούν σε όλη την Επικράτεια! Κι αυτοί τους στοιβάζουν σε ένα νησί, μόνο και μόνο για να τους κρύβουν από τα φώτα της δημοσιότητας κι αυτή τη στιγμή έχουν φράσει στους 12.000 με σκοπό να τους αυξήσουν σε 20.000 μέχρι το επόμενο καλοκαίρι!
Θα επιτρέψετε λοιπόν την συνέχιση αυτού του αποτρόπαιου και ειδεχθούς εγκλήματος κατά των ακριτών της Λέσβου και κατά των ανθρώπων που «παστώνει» καθημερινά ο υπουργός Μουζάλας κύριε Εισαγγελέα;
George Adalis B

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου